Toimittamani Valkoiset varpaat -kauhutarinakokoelman julkistaminen lähestyy!

Kyseessä ei ole aivan tavanomainen antologia, sillä suurin osa mukana olevista kirjailijoista (Anders Fageria ja itseäni lukuun ottamatta) julkaisee tässä teoksessa ensimmäistä kertaa kauhua. Sisältö näyttää tältä:

Virpi Hämeen-Anttila: Suljettu osasto
Perinnetietoinen aavetarina päivittyy nykypäivään, kun salaperäiset voimat nousevat vastarintaan uudistusten kourissa pyristelevässä sivukirjastossa.

Essi Kummu: Vapaapäivä
Vinksahtaneessa ihmissuhdekuvauksessa ruumiit leijuvat New Yorkin yllä, kun päähenkilö hakee yhteyttä toiseen ihmiseen.

Anders Fager: Kuolema saapuu Bodskäriin
Sukellusveneitä jahdattiin Ruotsin aluevesillä jo 1980-luvulla. Tämä novelli kertoo painajaiseksi muuttuvasta sotilasoperaatiosta ja siitä, mistä virallisesti vaiettiin.

Sami Hilvo: Kehdosta hautaan
Entä jos unet olisivat kiellettyjä? Klaustrofobinen profetia maailmasta, jossa äärimmäinen tehokkuus on vihdoin saavutettu.

Satu Grönroos: Älä yötä pelkää
Kotiapulainen huomaa unelmiensa työtarjouksen muuttuvan painajaiseksi, joka kietoo uhrinsa yhä tiukemmin otteeseensa.

Jaakko Yli-Juonikas: Komentaja Kalm
Tarinassa ryömitään suoraan taistelukentälle ja sitä seuraavaan erikoiseen ruumiinavaukseen. Lukija saa pahaenteisen luennon Suomen sisällissodan anatomiasta – kirjaimellisesti.

Marko Hautala: Varpaat
Hetkellisenä päähänpistona toteutettu lomaseikkailu Etelä-Ranskassa vie pariskunnan muinaiseen luolastoon, joka johtaa synkkien salaisuuksien lähteille.

Jokainen voi osallistua antologian julkistamiseen virtuaalisesti torstaina 16.4. klo 18-20. Suurin osa kirjailijoista on silloin langoilla kertomassa omasta tarinastaan ja vastailemassa kysymyksiin (Fager luonnollisesti ruotsiksi tai englanniksi).

Näyte antologian taustaa selventävästä esipuheestani tulee tänne parin viikon sisällä myös, joten pysykää kuulolla!