Koska lukijakohtaamiset ovat olleet syksyllä lähinnä jotakin nollan ja etäyhteyden välillä, voivat halukkaat tilata Pimeän arkkitehdin signeerattuna esimerkiksi joululahjaksi täältä. Mukaan voi liittää tekstitoiveen tai pyynnön vapaamuotoisesta tervehdyksestä (tämä vaihe tulee, kun aloittaa tilaamisen). Kotikaupunkilaisten eli vaasalaisten ei kannata vaivata postia, vaan ottaa yhteyttä suoraan, niin kirjan voi noutaa jostakin keskustan kaupasta: marko.m.hautala (at) gmail.com

Pimeän arkkitehti on kerännyt kiitosta ja nostettu useammassakin yhteydessä tuotantoni kärkeen. Kiitos kaikille kirjabloggareille ja somessa teosta kommentoineille! Tämä tuli todellakin tarpeeseen tänä syksynä. Lisäksi teosta kehuivat ainakin Helsingin Sanomat (Toni Jerrman) ja Keskisuomalainen ja Savon sanomat (Mikko Jämsén).

Olen tehnyt liudan erilaisia kirjailijavierailuja etänä ja vieraillut muun muassa Marko Suomen loistavassa Takakansi-podcastissa ja Anniina Tarasovan iltashoteissa, mutta kirjamessut ovat Helsingin virtuaalimessuja lukuun ottamatta jääneet väliin. En vielä tiedä, miten tämä kaikki vaikuttaa painetun kirjan myyntiin, mutta lukijat Pimeän arkkitehti näyttää tavalla tai toisella löytäneen.