Useampaa haastattelua ja yhtä Dekkarifestivaalia viisaampana juhlistan Leväluhta-romaanin julkaisua vielä kotikaupungissa Vaasassa (26.9.). Paikka eli historiallinen Taidehalli on juuri nyt mitä soveltuvin, sillä tilassa on esillä Honkasalo-Niemi-Virtanen -taiteilijakollektiivin Leväluhta-aiheinen näyttely (tämä siis täysin sattumalta).

Kävin jokin aika sitten jättämässä hyvästit sille oikealle Leväluhdalle ja kuuntelin samalla taiteilijaryhmän ääniteoksen, joka toimii ainoastaan paikan päällä. Suosittelen ehdottomasti, mikäli liikut noissa maisemissa. Tässä linkki teokseen.

Viime viikon olin Marcen dj-vieraana Radio Rockin iltapäivässä, ja nuo klipit voi käydä kuuntelemassa täällä. Perjantaina vierailin leppoisassa Puoli seitsemän -ohjelmassa, jossa ei täysin vältytty yllätyksiltäkään. Dekkarifestivaali-haastattelukin on katsottavissa (haastattelijana itse Kirjamies eli Esko Juhola). Lisäksi oli juttua ainakin Turun Sanomissa, ja mainion Outo laakso -podcastin äänitykset on hoidettu. Kyseinen jakso ei vielä ulkona, mutta suosittelen vanhempia, sillä Sofia Tawastin ja Ville Yli-Knuutilan jutustelua kuuntelee oikein mielellään.

Kun kotikaupungin tilaisuus on ohi, saan hetkellisesti hengähtää, mutta ei tämä suinkaan tähän lopu.