Olen Radio Rockin dj-vieraana Marcen iltapäivässä maanantaista perjantaihin klo 15.15 ja 17.30. Kymmenen kappaleen listaa oli niin hankalaa tehdä, että yöunethan siinä meni, joten kuunnelkaa nyt ihmeessä! Jaossa myös Leväluhta-romaania signeerattuna.

Tässä näyte yhdestä ensimmäisistä kappalevalinnoista (maailman paras cover-versio) ja samalla kommentti eräästä kirjallisuuskentän muutoksesta, joka kiinnostanee kauhukirjallisuuden ystäviä.

Tällä viikolla on myös muuten menoa: Keskiviikkona esiinnyn sen todellisen Leväluhdan maisemissa eli Isossakyrössä (kirjastolla klo 18), ja perjantaina olen studiovieraana Ylen Puoli seitsemän ohjelmassa, jossa puhutaan peloista ja kirjoita ja sen sellaisesta (ohjelmassa myös insertti nykyajan magiasta, mikä kiinnostaa minua juuri tällä hetkellä syistä, jotka ovat vielä salaisia).

Lauantaina on taas vuorossa Dekkarifestivaali, joka on ollut aina menestys ja mukavalla tavalla poikkeava kirjallisuustapahtuma. Sunnuntaina pääsen vielä istahtamaan alas Sofia Tawastin ja Ville Yli-Knuutilan kanssa, mistä luultavasti syntyy materiaalia mainioon Outo Laakso -podcastiin.

Paljon muutakin raportoitavaa on tulossa muun muassa kirjamessujen osalta, joten yritän pitää tiedot täällä ajan tasalla!