Olen mukana Storytelin Pelon atlas -sarjassa, jossa julkaistaan kymmenen novellimittaista tarinaa yhtä aikaa kahdeksassa eri maassa (mm. Britanniassa, Tanskassa ja esimerkiksi Egyptissä). Kuolleiden sauna -niminen tarinani on Suomen edustaja ja se on nyt siis saatavissa Storytel-palvelussa sekä kotimaisella että noilla muilla kielillä.

En ole vielä ehtinyt itse muita tarinoita (tai edes omaani) kuuntelemaan, mutta mielenkiintoista on nähdä, minkälaista tavaraa esimerkiksi Intiassa kirjoitetaan!

Kariston kauhuromaanikilpailuun tuli yhteensä 120 käsikirjoitusta. Esiraadin työ on käynnissä, ja lopullisen valinnan teemme elokuvaohjaaja Joona Tenan ja kustannustoimittaja Minna Klapurin kanssa kesällä 2019. Luulen että valinta on kaikkea muuta paitsi helppoa.

Leväluhdasta on kirjoitettu paljon blogeissa ja muualla, mutta nostan nyt esiin kaksi mielenkiintoista tapausta. Jussi Mankkinen teki aiheesta syväluotaavan ja hienosti kuvitetun jutun Ylen sivuille. Lisäksi romaania on käsitelty arkeologia ja luututkimus -sivusto Kalmistopiirissä. Erityisen ilahduttavaa on, että kirjoittaja on FT Anna Wessman, jonka tutkimukset olivat Leväluhdan kirjoitusvaiheessa päälähteeni!