Hieno uutinen: Outo Laakso -podcastin kakkoskausi on kuunneltavissa Yle Areenassa että Spotifyssa 22.10. alkaen. Kyseessä on Sofia Tawastin ja Ville Yli-Knuutilan tekemä kauhukulttuuriin keskittyvä sarja, jossa olen tällä kaudella yhdessä jaksossa myös vieraana, joten kuunnelkaahan. Sofian ja Villen tapa käsitellä aihetta on sillä tavalla hyvin balanssissa, että heidän jutusteluaan kuuntelee sujuvasti sekä noviisi että syväharrastaja, joten vilpitön suositus tälle.

Leväluhta kerää edelleen kiitosta kaikilla kanavilla. Blogimaailmassa siitä ovat kirjoittaneet muun muassa Järjellä ja tunteella, Rakkaudesta kirjoihin, Kirjapöllön huhuiluja ja Kirjataivas ja varmasti moni muu, joka ei ole syksyn rytinöissä vain sattunut silmään.

Outo Laakso -podcastin lisäksi olen lähitulevaisuudessa äänessä myös muissa yhteyksissä, mutta koska jo viime viikolla on tapahtunut niin paljon kaikenlaista, kerron tässä vaiheessa menneistä ja tulevista arvoituksellisesti kuvin ja sanoitan näitä juttuja sitten myöhemmin: